Leden zijn hard nodig

Leden zijn de ruggengraat van elke vereniging. Het aantal leden is de afgelopen jaren helaas langzaam afgekalfd en op dit moment hebben we er te weinig voor een financieel stabiele situatie.

Wat kost het om een kinderboerderij te runnen? 

De Wijkboerderij heeft jaarlijks ongeveer € 15000,- nodig om de deuren open te houden. Dit geld is nodig voor zaken zoals dierenvoer, dierenartskosten, energie en onderhoud.

Waar betaalt De Veldmuis dit van? 

Om geld bij elkaar te krijgen zitten we zeker niet stil.  Er word onderdak gegeven aan logeerdieren, er wordt gecollecteerd en er worden leuke activiteiten georganiseerd om geld in het laatje te brengen. Verder is De Veldmuis afhankelijk van donaties en contributies van leden. Donaties zijn altijd van harte welkom en worden enorm gewaardeerd. Echter, deze inkomstenbronnen zijn onregelmatig. Het belangrijkste voor De Veldmuis zijn dan ook de contributies.

Lidmaatschappen

Vanaf slechts €15 per jaar kun je al lid worden en ons steunen op structurele wijze. Maar er zijn ook andere lidmaatschappen. Elk lidmaatschap heeft weer zijn eigen voordelen. Bijvoorbeeld een nieuwsbrief, zakjes voer als je de dieren komt voeren, of lekker verse eieren.

Doe het nu! Word lid en steun het voortbestaan van De Veldmuis. Zonder jou kunnen we het niet!

Word nu lid!