Statiegeldbonnen doneren bij AH Langeweide

Twee keer per jaar kun je De Veldmuis heel gemakkelijk een extra steuntje in de rug geven door je statiegeldbonnen bij de AH Langeweide (in Westerwatering) of AH Ebbehout te doneren aan De Veldmuis. Aan het eind van de maand wordt het bedrag bij elkaar opgeteld en 100% ervan gaat naar De Veldmuis. Wil je weten wanneer… kijk op onze Facebook pagina.

#BonnetjesvoorDeVeldmuis

Ook De Veldmuis is getroffen door de coronacrisis!

Een steuntje in de rug hebben wij nu extra hard nodig! Het gaat financieel niet goed met De Veldmuis, want het ledenaantal is teruggelopen. Daarnaast heeft de De Veldmuis ook last van de maatregelen omtrent het coronavirus. De Veldmuis vindt de gezondheid van bezoekers en vrijwilligers van het grootste belang en heeft de deuren moeten sluiten en alle activiteiten moeten afgelasten tot nader order. Helaas betekent dit voor wijkboerderij dat er geen inkomsten zijn uit activiteiten, horeca of van donaties van bezoekers in onze donatiebus op het terrein.

Vanwege bovenstaande ontwikkelingen zijn de inkomsten van De Veldmuis sterk teruggelopen!

Maar u kunt helpen! En het is ook nog een supersimpel! Lever je statiegeldflessen en -flesjes in bij de Albert Heijn in winkelcentrum Westerwatering en doneer je bon aan De Veldmuis door hem in de buis te stoppen. Dus verzamel alles waar statiegeld op zit en breng het naar AH Langeweide!

Ons doel is om tenminste €500 bij elkaar te krijgen.

Hiermee kunnen we met de hulp van onze hardwerkende vrijwilligers weer een hoop doen! Waar heeft De Veldmuis geld voor nodig?

  • Onderhoud aan gebouw en groenonderhoud
  • Gas, water, electra
  • En niet te vergeten: diervoeder en dierverzorging!

Je kunt ons ook helpen door ons te helpen meer mensen uit Westerwatering te bereiken!

  • Vertel al je familie en vrienden over deze actie, en vergeet niet je buren!
  • Link op social media naar deze pagina
  • Deel de berichten op onze Facebookpagina
  • Maak een foto van jezelf terwijl je je statiegeld doneer en deel deze op social media. Gebruik de hashtag #bonnetjesvoorDeVeldmuis!

Of help ons op structurele wijze en word lid!