Oranjefondscollecte 2019

De Veldmuis gaat collecteren bij de Oranjefondscollecte!

Het Oranjefonds steunt stichtingen en verenigingen die zich inzetten voor een ander, zodat niemand in Nederland er alleen voor staat.

Tijdens de collecte van 11 t/m 15 juni 2019 gebeurt dat op een unieke manier: deelnemers lopen niet alleen voor hun eigen organisatie maar ook voor het Oranjefonds. De Veldmuis gaat ook meelopen en 50% van de opbrengst gaat naar de kinderboerderij, de andere helft naar sociale projecten in de provincie waar gecollecteerd is. Zo wordt het geld 100% goed en lokaal besteed!

Naast de deur-tot-deur collecte is er ook een online collecte mogelijk gemaakt door het Oranjefonds. Deze is al online en te bezoeken via onderstaande link!

https://noord-holland.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/kinderboerderij-de-veldmuis

Waarom doet De Veldmuis mee?

Om twee redenen:

  • Ten eerste steunen wij de doelen van het Oranjefonds. Ook wij hebben als kernwaarde het creĆ«ren van verbinding.
  • Ten tweede kan de kinderboerderij het geld goed gebruiken. Om de dieren te voeren, te verzorgen, de hokken en het terrein te onderhouden is jaarlijks redelijk wat geld nodig. Dit is lastig om bij elkaar te krijgen, aangezien we geen subsidie krijgen vanuit de gemeente.

Hoe kan ik helpen?

U kunt op meerdere manieren helpen. En elke hulp, groot of klein is van harte welkom.

U kunt meelopen met de collecte. U kunt zelf kiezen wanneer u gaat lopen en hoe lang u er mee bezig wilt zijn. In overleg kiezen we een of meerdere buurten.

  • U kunt meelopen met de collecte. U kunt zelf kiezen wanneer u gaat lopen en hoe lang u er mee bezig wilt zijn. In overleg kiezen we een of meerdere buurten. Wilt u zich hier voor opgeven, dan kan dat via ons aanmeldingsformulier. U selecteert dan “collecte Oranjefonds”.
  • U kunt doneren tijdens de deur-tot-deur collecte.
  • U kunt doneren via de online collecte.