Crowdfundingsactie

De crowdfundingsactie voor onze kinderboerderij is in volle gang.

De Veldmuis heeft een behoorlijk moeilijke tijd achter de rug, maar is inmiddels weer volop bezig om allerlei spectaculaire en leuke activiteiten te organiseren voor kinderen. Deze activiteiten worden georganiseerd met als doel dat deze kinderen kunnen genieten en ontspannen van de dieren en het buiten zijn. Zonder de geweldige donaties die wij ontvangen hebben, zou dit allemaal niet mogelijk zijn. Hartelijk dank daarvoor!

Naast de dieren die aanwezig zijn op de boerderij en alle activiteiten die georganiseerd worden, streven wij niet alleen naar nieuwe toestellen voor een avontuurlijke speeltuin maar ook naar meer onafhankelijkheid op financieel gebied.

Door het opzetten van een theehuis waar onze bezoekers even tot rust kunnen komen onder het genot van een bakje koffie/glaasje thee en iets lekkers willen wij die onafhankelijkheid realiseren.

Om kinderboerderij de Veldmuis op te knappen en onze plannen te verwezenlijken hebben wij uw hulp hard nodig. Op het platform ‘Voor je buurt’ kunt u naar eigen wensen een bijdrage leveren.

De bijdrage kan geleverd worden via de volgende link: https://voorjebuurt.nl/nl/projects/de-veldmuis. Alle bedragen zijn van harte welkom en geven ons een duw in de goede richting.

Nogmaals willen wij iedereen bedanken voor zijn/haar steun!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *