Word lid van De Veldmuis!

Ondanks al het enthousiasme van vrijwilligers en bezoekers is de financiële situatie van De Veldmuis op dit moment niet gezond. Het aantal leden is de afgelopen jaren langzaam afgekalfd en op dit moment hebben we er te weinig voor een financieel stabiele situatie.

We hebben je steun hard nodig!

Wat kost het om een wijkboerderij te runnen? 

De wijkboerderij heeft jaarlijks minimaal € 15000,- nodig om de deuren open te houden. Dit geld is nodig voor zaken zoals dierenvoer, dierenartskosten, energie en onderhoud.

Waar betaalt De Veldmuis dit van? 

Om geld bij elkaar te krijgen zitten onze bestuursleden en vrijwilligers zeker niet stil.  Er word onderdak gegeven aan logeerdieren, er wordt gecollecteerd en er worden leuke activiteiten georganiseerd om geld in het laatje te brengen. Verder is De Veldmuis afhankelijk van donaties en contributies van leden. Donaties zijn altijd van harte welkom en worden enorm gewaardeerd. Echter, deze inkomstenbronnen zijn onregelmatig. Belangrijker voor De Veldmuis zijn dan ook de contributies van leden.

Lidmaatschappen

Vanaf slechts €15 per jaar kun je al lid worden en ons steunen op structurele wijze. Maar er zijn ook andere lidmaatschappen. Elk lidmaatschap heeft weer zijn eigen voordelen. Bijvoorbeeld een nieuwsbrief, zakjes voer als je de dieren komt voeren, of lekker verse eieren.

Doe het nu! Word lid en steun het voortbestaan van De Veldmuis. Zonder jou kunnen we het niet!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.