De Veldmuis doet mee aan de Oranjefondscollecte!

Het Oranjefonds steunt stichtingen en verenigingen die zich inzetten voor een ander, zodat niemand in Nederland er alleen voor staat. De Veldmuis voelt zich hiermee verbonden en heeft tevens al vaak steun gehad bij activiteiten van het Oranjefonds.

Daarom doet de Veldmuis mee tijdens de collecteronde van 11 tot en met juni. Deze collecte heeft een unieke opzet: deelnemers lopen niet alleen voor hun eigen organisatie maar ook voor het Oranjefonds. De Veldmuis gaat ook meelopen en 50% van de opbrengst gaat naar de kinderboerderij, de andere helft naar sociale projecten in de provincie waar gecollecteerd is. Zo wordt het geld 100% goed en lokaal besteed!

Naast de deur-tot-deur collecte is er ook een online collecte mogelijk gemaakt door het Oranjefonds. Deze is al online en te bezoeken via onderstaande link! Elk bedrag groot of klein wordt van harte gewaardeerd!

https://noord-holland.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/kinderboerderij-de-veldmuis

Waarom doet De Veldmuis mee?

Om twee redenen:

  • Ten eerste steunen wij de doelen van het Oranjefonds. Ook wij hebben als kernwaarde het creĆ«ren van verbinding.
  • Ten tweede kan de kinderboerderij het geld goed gebruiken. Om de dieren te voeren, te verzorgen, de hokken en het terrein te onderhouden is jaarlijks redelijk wat geld nodig. Dit is lastig om bij elkaar te krijgen, aangezien we geen subsidie krijgen vanuit de gemeente.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.