De Grote Clubactie 2019

De Veldmuis doet dit jaar mee aan de Grote Clubactie. Dit is een loterij die wordt georganiseerd door Nationale Stichting De Grote Clubactie, speciaal voor clubs en verenigingen dus! Van elk verkocht lot gaat 80% naar het goede doel waarvoor je het lot koopt; het hoogste percentage van alle goede-doelen-loterijen.

Zelf maak je daarnaast ook nog eens kans op hele mooie prijzen! In het prijzenpakket dit jaar zit o.a. een Volkswagen Up!, een reischeque van €2500 en de hoofdprijs van €100.000! Ja, echt een ton! En dan zijn er daarnaast nog heel veel andere mooie prijzen: een e-bike, een minicruise, een rondvaart of een cadeaubon. In totaal zijn er wel 32.000 prijzen te winnen, groot en klein. En een lot kost maar €3!

Je kunt op verschillende manier aan loten komen. Ten eerste komen we binnenkort bij je aan de deur! Aan de deur hoef je niet contant te betalen; je kunt ons met een klein, simpel formuliertje heel gemakkelijk en snel machtigen. Een andere manier is om nu al online je lot veilig te stellen. Dit doe je door te gaan naar de actiepagina van De Veldmuis. Je kunt hier snel en makkelijk met o.a. iDeal betalen voor je loten.

Begin vast en koop die loten! Het kost maar €3 per lot! Je kunt zoveel loten kopen als je wilt. Hoe meer loten je koopt hoe meer kans je maakt!

We zijn je bij voorbaat alvast erg dankbaar!

Wij hebben je hulp hard nodig!