Bestel de Beebox

De kinderboerderij helpen terwijl je eet? Dat kan nu, dankzij Beebox!

Beebox is een thuisbezorgservice voor regionaal voedsel, mede opgezet door boeren. Wekelijks stelt Beebox verrassende, diverse en seizoensgebonden boxen samen. Als klant van Beebox krijgt u de Beebox wekelijks thuisbezorgd, compleet voorzien van recepten en uitgebreide informatie over de producten en de leveranciers.

De belangrijkste uitgangspunten van het Beebox-concept zijn:

  • Eerlijke prijs voor de boer
  • 100% van eigen bodem
  • 90% biologisch
  • Altijd goedkoper dan de supermarkt

Beebox streeft naar een herstelde balans in de voedselketen waarin de belangrijkste spelers, de boeren en burgers, het voor het zeggen hebben.

Een voedselketen waarin de Nederlandse biodiversiteit volop wordt gebruikt, boeren eerlijke prijzen voor hun waar krijgen en consumenten kunnen genieten van superverse en gezonde seizoensproducten uit Nederland.

Beebox steunt de kinderboerderijen van Nederland. Word nu abonnee en steun De Veldmuis met een bedrag van €5,- per vier weken zolang uw abonnement loopt. Geniet van superverse, eerlijke, regionale en biologische producten en draag een steentje bij om de kinderboerderij te steunen!

Ga naar beebox.nl/acties/kinderboerderij, kies het abonnement dat bij u past en vermeld in het invulveld “tell a friend” de postcode van de kinderboerderij: 1507JZ.